WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bedenk een Naam en Win
Nederhorst den Berg, ma 27 januari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Bedenk de nieuwe naam voor het nieuwbouwproject Overmeer-Zuid in Nederhorst den Berg en win daarmee een iPad Mini.

persbericht

Nieuwe naam gevraagd voor nieuwbouwproject in
Nederhorst den Berg

Bouwer en projectontwikkelaar Lithos bouw & ontwikkeling vraagt belangstellenden en omwonenden om mee te denken over de naam van het nieuwe plan met nu nog de werktitel Overmeer-Zuid.

“Omwonenden en belangstellenden kennen de plek als geen ander en hebben dus een goed beeld van wat een passende naam zou kunnen zijn voor het project”, aldus Paul Dijkman, technisch bedrijfsleider bij het Amersfoortse bedrijf Lithos. Degene die de winnende projectnaam bedenkt, wint een mooie IPad mini. Uiteraard wordt de naam in alle toekomstige communicatie gebruikt. De namen kunnen worden gezonden naar pvanschaik@lithos.nl.

Het project

Het nieuwbouwplan in Nederhorst den Berg omvat rijwoningen, vrije kavels, patiowoningen (levensloopbestendig) en appartementen en wordt gerealiseerd zuidelijk van Nederhorst den Berg met uitzicht rondom op de groene weide- en waterwereld. Sportvelden en sporthal voor ontspanning liggen vlakbij.
De inrichting en materialisering van de openbare ruimte zal een dorpse uitstraling krijgen; geen asfalt, maar gekleurde betonklinkers, bruggen over het water, charmante straatlantaarns en veel groen. Ook de zijkanten van de tuinen krijgen een groene afscheiding naar het openbaar gebied toe. Qua architectuur krijgt de wijk een sfeervol jaren-dertig beeld, met warmrode baksteen, grote dakoverstekken en pannendaken.

Planning

In 2014 doorlopen Lithos bouw & ontwikkeling en de gemeente samen een traject om een nieuw bestemmingsplan tot stand te laten komen en worden verkoop- en realisatie-activiteiten voor het woningbouwplan voorbereid. Binnenkort komt meer informatie over de eerste fase die in verkoop wordt gebracht en worden de prijzen bekend gemaakt.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief