WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
750 euro van Antoniusschool
Kortenhoef, za 8 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Afgelopen dinsdag was Bibian Mentel uit Loosdrecht te gast op de St. Antoniusschool in Kortenhoef om een geldbedrag van 750,- euro in ontvangst te nemen.

ingezonden bericht

Kerstopbrengst St. Antoniusschool voor Mentelity Foundation
Bibian Mentel favoriet voor Paralympisch snowboard-goud

Afgelopen dinsdag was Bibian Mentel uit Loosdrecht, oprichtster van de Mentelity Foundation, te gast op de St. Antoniusschool in Kortenhoef om een geldbedrag van €750,- in ontvangst te nemen.


Julian Hendriks samen met Bibian Mentel.

Dit bedrag werd tijdens de Kerstmarkt en Kerstmusicals door de school ingezameld. Julian Hendriks uit groep 4 mocht van directeur Frans Wikkerman namens de school de cheque overhandigen aan zijn grote snowboard-heldin.

De Mentelity Foundation is een initiatief van pro-snowboarder Bibian Mentel en heeft als doel kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke beperking volop aan het sporten te krijgen. Snowboarden debuteert in Sotsji 2014 op het paralympisch programma, nadat Bibian daar een jarenlange strijd voor voerde. Bibian zelf is groot favoriet voor snowboard-goud, omdat zij momenteel het World Cup-klassement met ruime voorsprong leidt. Ook doen er drie parasnowboard talenten mee, die zich mede dankzij de Mentelity Foundation hebben gekwalificeerd voor de spelen. De Paralympische Spelen in Sotsji vinden plaats van 7 t/m 16 maart, aansluitend aan de Olympische Spelen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief