WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ankeveen Artistique
Ankeveen, vr 22 augustus 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 20 september vindt in Ankeveen het Art-festival plaats. Wellicht het leukste kunstuitje in 't Gooi en zeker wel op de mooiste locatie.

persbericht

Ankeveen Artistique

Over slechts enkele weken vindt in Ankeveen het Art-festival plaats. Wellicht het leukste kunstuitje in ’t Gooi en zeker wel op de mooiste locatie.

Ook dit jaar op 20 september is, net als vorig jaar de Karin Kortlang Stichting weer prominent aanwezig in Ankeveen. De Stichting beheert het werk van Cees Kortlang (1926 – 2008). De in 2008 overleden graficus en kunstenaar heeft een omvangrijk oeuvre achtergelaten.

Zijn schilderijen, etsen en gouaches zijn ondergebracht in een stichting die is vernoemd naar zijn dochter Karin. Zij raakte, samen met haar vriend, vermist bij een vliegtuigongeluk in Venezuela. De opbrengst van het werk van Cees Kortlang gaat naar een goed doel. De AMREF Flying Doctors. Zijn dochter Karin was net klaar met haar artsenopleiding. Vandaar dat de Stichting juist een goed doel heeft uitgekozen dat nauw verwant is met de gezondheidszorg.

Ankeveen Artistique verloot, exclusief onder haar bezoekers, een ets van Cees Kortlang. Een reden te meer dus om dit prachtige Art-festival te bezoeken. En mocht u niet de gelukkige zijn bij de verloting, dan kunt u uiteraard een ets, gouache of een schilderij kopen op het Art-festival.

Wilt u meer weten over Ankeveen Artistique en het festival, kijk dan op onze website www.ankeveenartistique.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbricht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief