WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kracht boven de Plas
Loosdrecht, vr 22 augustus 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vivian Boelen denkt dat er een krachtboodschap van boven de Loosdrechtse Plassen komt bij zonsondergang. Een sprituele plek. Vanmiddag vertelt zij er over op RKK Radio 5.

persbericht

Krachtboodschap boven Loosdrechtse Plas

Voor de zoektocht van RKK naar de ‘Meest Spirituele Plek van Nederland’, nomineert presentator Vivian Boelen de Loosdrechtse Plas bij zonsondergang. “Als ik bij tegenslag naar die zonsondergang kijk, dan lijkt het wel alsof er van die kant een krachtboodschap komt”. RKK Kruispunt Radio, vrijdag 22 augustus om 18.00 uur bij het RKK op Radio 5.


Vivian Boelen

RKK Kruispunt Radio zoekt ‘meest spirituele plek’ van Nederland

Deze hele zomer is RKK Kruispunt Radio op zoek naar de 'meest spirituele plek van Nederland'. In de maanden juni, juli en augustus kunnen luisteraars van dit Radio 5-programma een spirituele plek nomineren. Dat kan door een foto van deze plek te sturen naar RKK met een korte toelichting waarom deze plek zo spiritueel is. Een spirituele plek kan van alles zijn; een kapelletje, een hunebed, de middenstip van een voetbalstadion, een strand of een speciaal stukje bos.

Shortlist

Vanaf 1 september sluit de nominatie-ronde, waarna de stemronde begint. Op 26 september maakt RKK Kruispunt Radio de shortlist bekend van de 5 meest spirituele plekken van Nederland. Dan mag er slechts op deze 5 plekken gestemd worden. Op vrijdag 10 oktober wordt de ‘Meest Spirituele plek van Nederland’ onthuld tijdens een live uitzending vanaf deze plek. De hele zomer lang zijn in RKK Kruispunt Radio persoonlijke verhalen bij de ingezonden plekken te horen.

Vivian Boelen

Komende vrijdag is het verhaal van Vivian Boelen te horen. Voor haar is de Loosdrechtse Plas tijdens de zonsondergang de meest spirituele plek van Nederland. “Ik woon hier al 30 jaar en al die tijd kan ik, als iets me tegenzit of als ik dingen moet oplossen of verwerken, naar deze zonsondergang kijken en dan lijkt het wel alsof er van die kant een krachtboodschap komt."

Aanmelding gaat via de website.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief