WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Powerplay tussen de Bakken
's-Graveland, do 24 april 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Gisteren deden een bergingsauto van Van Rijn en een koppige chauffeur van een Range Rover een potje powerplay tussen twee bloembakken. Een ambulance moest door het gras.

Op de Facebookpagina van WMDBB verschenen gisteren twee foto's waarbij je je ogen toch wel even uitwrijft. Omdat er op de bloembakken geen voorrangsregeling staat, heerst daar het recht van de sterkste dan wel het recht van de snelste. Geregeld is er niets. dat maakt dat het rijden over het Noordereinde soms leidt tot avontuurlijke narrow escapes of elkaar klem zetten.


Daar staan ze dan. De bewoner van het huis op de achtergrond kijkt verbaasd naar buiten.

Zo ook gisteren. Een Range Rover kwam van de Loodijk, de bergingsauto kwam van de Klapbrug. Zij kwamen elkaar exact tegen tussen de bloembakken en wilden geen van beiden toegeven. (Je komt dat ook wel eens tegen in een smal straatje.) En dus stonden zij daar op elkaar te wachten, terwijl geen van beiden krimp gaf. Intussen hoopte het verkeer zich achter de beide voertuigen op. Op zeker moment hadden de wachtende auto's er genoeg van en kozen zij het gras naast de weg om de mokkende chauffeurs te omzeilen. Daarbij was ook een kleine ambulance. (Het is te hopen dat de patiënt waar hij naar onderweg was geen behoefte had aan spoedeisende hulp.)


Dan maar door de berm er omheen.
Links achter het boompje de kleine ambulance.
Foto: Willeke Netel

bron
Facebook WMDBB
foto
Facebook WMDBB
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief