WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Schilderwedstrijd Art to Join
Kortenhoef, di 8 april 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Amateurschilders kunnen tot en met 1 juni 2014 drie van hun favoriete schilderijen op foto inzenden, om mee te doen met de Art to Join schilderwedstrijd.

persbericht

Schilderwedstrijd Art to Join

Atelier Art to Join organiseert een schilderwedstrijd voor amateurschilders.

Amateurschilders, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud, kunnen tot en met 1 juni 2014 drie van hun favoriete schilderijen op foto inzenden, om mee te kunnen doen met de Art to Join schilderwedstrijd. Alles mag, van realistisch tot abstract, groot en klein, olieverf, acryl of aquarel, getekend of geschilderd. Alles wat er maar bedacht kan worden in het platte vlak.

Het ingezonden werk wordt op facebook pagina van Art to Join getoond. De vijf schilderijen die het meest worden geliked door de bezoekers van de facebook, zijn door naar de finale. De overige schilderijen worden door  een vakkundige jury beoordeeld. Er wordt niet alleen gekeken naar kleurgebruik en technische vaardigheden, maar ook naar originaliteit en creativiteit. Uit de inzendingen wordt een selectie gemaakt van 20 schilderijen.

De 25 schilderijen worden tijdens de Place du tertre  op 5 juli in Kortenhoef, geëxposeerd. Het publiek mag dan stemmen en aan het eind van de dag worden er drie prijzen uitgereikt, waaronder de Art to Join award.

Schilders die hun werk willen inzenden kunnen tot 1 juni drie foto’s opsturen naar ingrid@art-to-join.nl. Vermeld daarbij uw naam, titels, technieken en formaten.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief