WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Open Dag Hospice-afdeling
Nieuw Loosdrecht, di 24 september 2013

Op zaterdag 12 oktober, tijdens de dag van de Palliatieve zorg, houdt Inovum een open dag van de hospice-afdeling.

persbericht

Open dag hospice-afdeling in de Beukenhof
12 oktober, dag van de Palliatieve zorg

Hospice- of palliatieve zorg is de zorg voor mensen in hun laatste levensfase. Deze zorg is meer dan pijn- en ongemakbestrijding alleen. Het waarborgen van de kwaliteit van leven is van groot belang in de laatste levensfase. Naast medicatie zijn er diverse welzijnsactiviteiten die zowel door professionals als door vrijwilligers worden verzorgd.

Op de afdeling Ster/Calluna van de Beukenhof wordt deze zorg omtrent de laatste levensfase gegeven. Op deze afdeling met vijf eenpersoonskamers creëert Inovum een sfeer waarbij de gasten zich zo thuis mogelijk kunnen voelen. “Naast het aanbieden van relaxtherapie, massages en overige activiteiten, gaat het ook om het bieden van een luisterend oor, een stukje extra aandacht.”, aldus zorgmanager Paul Verdonkschot. “Deze extra aandacht kunnen we alleen realiseren met hulp van vrijwilligers. Hierbij gaat het vaak om kleine dingen zoals de maaltijd bereiden, koffie inschenken of een wandeling maken”.

Op zaterdag 12 oktober, tijdens de dag van de Palliatieve zorg, houdt Inovum een open dag van de hospice-afdeling. Deze dag is gericht op de extra aandacht. Medewerkers en vrijwilligers laten zien hoe waardevol en leuk het is om op de hospice-afdeling te werken. Van 13:00 tot 17:00 uur bent u van harte welkom in de Beukenhof aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk 24 in Loosdrecht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief