WIJDEMEERSE WEBKRANT
Speeddaten met CDA
Wijdemeren, za 14 september 2013

Als u dat wilt, dan kunt u zaterdagmiddag speeddaten met bestuurs- en raadsleden van het CDA in sporthal De Fuik in Kortenhoef.

persbericht

Zaterdag a.s.: CDA inloopuurtjes op Dag van de Democratie

Op zaterdag 14 september wordt in Nederland de internationale Dag van de Democratie gevierd. Ter gelegenheid hiervan organiseert het CDA Wijdemeren van 15.00 – 17.00 uur vrij toegankelijke inloopuurtjes in Sporthal De Fuik, Zuidsingel 54 in Kortenhoef. Op het programma staan speeddaten met bestuur- en raadsleden van het CDA en terugkoppeling van de campagne 'Wat heeft u op uw hart?'

Wat heeft u op uw hart?

Begin mei is het CDA de campagne 'Wat heeft u op uw hart?' gestart. In alle dorpen van Wijdemeren heeft het CDA in winkelcentra, op markten en bij evenementen aan inwoners en ondernemers gevraagd mee te schrijven aan het CDA-programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014. Ook zijn er gesprekken gevoerd met verschillende inwoners, ondernemers en (belangen-)organisaties.

Op zaterdag 14 september vindt er een terugkoppeling plaats. Iedereen is welkom om mee te praten over de onderwerpen die voor het verkiezingsprogramma zijn ingebracht en deze eventueel aan te vullen. Met alle input van inwoners en ondernemers gaat de programmacommissie vervolgens aan de slag om het verkiezingsprogramma van het CDA voor de raadsperiode 2014 – 2018 te schrijven.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief