WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Twee Reacties
Wijdemeren, di 3 september 2013

Patrick Kreuning schrijft over asociaal gedrag op de Koninginneweg in Kortenhoef. Sjaak Stalenhoef wil een einde aan de reclame voor Dorpsbelangen en de bloembakken.

ingezonden brief

Verachtelijk gedrag.

Vanavond rijdend over de Koninginneweg richting het Gemeentehuis komen mij twee hard rijdende auto's tegemoet. De 50 km grens werd duidelijk overschreden, omdat men er maar 30 mag. Pal voor een bloembak worden en passant 3 kleine kinderen op de fiets voorbij gescheurd. Ik maakte nog een gebaar van dat het wel wat rustiger kon.

De kinderen vroegen mij of ik het ook zo achterlijk vond dat er zo hard gereden werd. Zeker wel.
Vooral als er kinderen fietsen, die willen nog wel eens plotseling uitwijken en we zitten er toch niet op te wachten dat we een klein kind van de bloembakken moeten schrapen.
Het zou uw eigen kind wezen.

De kinderen vinden uw gedrag verachtelijk en ondergetekende is het helemaal met hen eens. En als het nu uw eigen kind was geweest dan had ze heel raar naar papa gekeken. Waarom rijdt u zo asociaal.
Om die twee tot drie minuten eerder te zijn?

Een mensenleven telt een heleboel minuten, als u door uw rijstijl in een rolstoel komt, dan zou u wensen dat u die twee of drie minuten meer gebruikt had, want de rest van je leven duurt dan heel, heel erg veel minuten.

Patrick Kreuning
Ankeveen


ingezonden brief

Ik word een beetje moe van dat oneindige verhaal over bloembakken. Eerst een hele tirade van voor en tegenstanders en nu weer een ... verhaal erover. Bovendien is dit wel erg veel sluikreclame voor de alleenheersers in onze beperkte dorpspolitiek.
En om toch nog iets toe te voegen aan de soap, ik vind die bloembakken niet zo'n slechte oplossing.

Sjaak Stalenhoef
Nederhorst den Berg

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief