WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
OCW en OKL fuseren
Wijdemeren, di 26 november 2013

OCW en OKL fuseren in het voorjaar van 2014 tot een Wijdemeerse ondernemersvereniging met 240 leden.

email OCW

Ondernemersverenigingen OCW en OKL samen verder als Ondernemend Wijdemeren

De circa 45 aanwezige leden van de ondernemersverenigingen OKL (ondernemerskring Loosdrecht) en OCW (Ondernemers Collectief Wijdemeren) hebben woensdagavond 20 november ingestemd met de uitvoering van een fusie tussen beiden verenigingen.

Na de fusie ontstaat er één vereniging voor heel Wijdemeren met circa 240 bedrijven als leden. Voorjaar 2014 volgt er nog een ledenvergadering om de fusie officieel te bekrachtigen.

Statuten

Tijdens de speciale gezamenlijk ledenvergadering in het Golden Tulip Hotel in Loosdrecht werden de concept-notulen besproken en waar nodig bijgesteld. Ook werd een naam voor de nieuwe vereniging gekozen uit enkele ingediende voorstellen. De keuze is gevallen op 'Ondernemend Wijdemeren'.
Onder deze naam hoopt het voorlopige bestuur een mooie gezamenlijke start te kunnen maken. Na de nieuwe naam moet er ook nog een nieuw logo komen, om de nieuwe vereniging een bijpassende uitstraling en nieuw elan mee te geven.

Programma 2014

De eerste activiteiten van de ondernemersvereniging staan ook al in de startblokken, zo bleek uit de presentatie van het jaarprogramma voor 2014.
Het programma ligt nog niet geheel vast, maar voor het eerste kwartaal liggen alvast een verkiezingsdebat rondom de gemeenteraadsverkiezingen en een ledenavond met spreker Tom Coronel (voormalig autocoureur) in het verschiet.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
email OCW
foto
---
auteur
email OCW
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief