WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Brons voor Wijdemeren
Kortenhoef, vr 1 maart 2013

Fred Beijdorff uit Kortenhoef constateert met enig sarcasme dat Wijdemeren opstoomt in de reeks van topscorers qua lokale lasten.

ingezonden brief

Wijdemeren wint brons. Gefeliciteerd!

Een aantal jaren geleden was er in Wijdemeren een grote discussie over de stijging van de OZB en andere gemeentelijke lasten. Vooral Dorpsbelangen (indertijd in de oppositie) zette zwaar in op bevriezing van dit soort lasten.

Wijdemeren stond toen zo ongeveer in de middenmoot op de ranglijst van de gemeenten in de Gooi- en Vechtstreek. Ik voorspelde toen al dat onze gemeente op weg was naar de koppositie. Ik was dus zeer blij dat ik in de regionale media las dat we al zijn gevorderd tot de 3e plaats. Zelfs het door ons zo gevreesde Hilversum scoort veel lager dan wij. Gefeliciteerd dus, vooral al die de ex-bestuurders. Het huidige bestuur krijgt vooralsnog van mij het voordeel van de twijfel.

Misschien is het zinvol voor de gemeentelijke rekenkamer om eens te kijken waar het mis is gegaan. Waarom doen de andere gemeenten het financieel zoveel beter dan Wijdemeren?

Ik hoop dat we NIET voor goud gaan.

Fred Beijdorff
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief