WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wilde Zomerweken bij NM
's-Graveland, zo 30 juni 2013

In de zomervakantie hoef je niet stil te zitten, want Natuurmonumenten organiseert in de zomervakantie volop activiteiten in de hele Gooi en Vechtstreek!

persbericht

Wilde Zomer Weken bij Natuurmonumenten

In de zomervakantie hoef je niet stil te zitten, want Natuurmonumenten organiseert in de zomervakantie volop activiteiten in de hele Gooi en Vechtstreek! Leer hoe een indiaan leeft in de natuur, ga op watersafari, kruip in de huid van een rups tijdens het levend vlinderbordspel of kom naar één van de andere zomerse activiteiten van Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek. Reserveren en meer informatie op: www.natuurmonumenten.nl/wildezomerweken

Wilde Zomer Weken

De Wilde Zomer Weken komen er aan! In de zomervakantie is er regelmatig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag een activiteit. Op de dinsdag en donderdag ‘Fladderende Vlinders’, op woensdag ‘Watersafari’, op vrijdag ‘Dierenmanieren’ en op vrijdag 12 juli en 16 augustus is er een spannende Indianendag. Ook is er weer elke eerste zondag van de maand ‘Struinen met de boswachter’.

Fladderende Vlinders

In de tuin van het bezoekerscentrum in ‘s-Graveland is een levensgroot vlinderbordspel uitgezet. Met een enorme dobbelsteen speel je het spel. Telkens als je op een vakje komt, mag je een opdracht doen. Kruip bijvoorbeeld in de huid van een rups of wikkel je vader of je moeder (of jezelf!) in speciaal vlinderstof en kijk hoelang zij erover doen om daar weer uit te komen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kom gewoon tussen 11.00 en 15.00 uur naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek. Kosten: leden Natuurmonumenten betalen €4,50 per kind en niet-leden €7,50 per kind.

Indianendag

Ga mee met de boswachter op landgoed Boekesteyn en leer hoe een indiaan leeft in en met de natuur. Leer luisteren, ruiken en sluipen als een indiaan. Ook ga je op zoek naar indianenstammen, bouw je een wigwam en bak je een broodje boven een echt kampvuur. Voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Kosten: leden van Natuurmonumenten betalen €4,50 per persoon en niet-leden €7,50 per persoon.

Meer informatie en reserveren

Kijk voor de juiste data, tijden en tarieven op: www.natuurmonumenten.nl/wildezomerweken. Voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig. Dit kan via de website van Natuurmonumenten of bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b in ’s-Graveland, T (035) 656 30 80 van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor de activiteit ‘Fladderende Vlinders’ is vooraf reserveren niet nodig.

Meer activiteiten?

Kijk op www.natuurmonumenten.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief