WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Alternatief Groenewoud
Kortenhoef, ma 10 juni 2013

Twee enthousiaste Kortenhoevers zonden een suggestie in voor een alternatieve ontwikkeling van het terrein op de belt Groenewoud.

Update 11-6-2013, 11:51. Het oorspronkelijke bericht is verwijderd.
Update 12-6-2013, 10:52. Het oorspronkelijke bericht is herplaatst, nu met ondertekening.

Het ingezonden bericht bevatte een alternatief voorstel om de belt Groenewoud te herinrichten. Niets mis mee. Iedereen kan een plan bedenken en aan ons toezenden.

De inzenders wilden echter anoniem blijven. De WWK heeft als policy om nooit anonieme inzendingen te plaatsen, ook niet als de afzender(s) bij de redactie bekend zijn. Omdat de inhoud van het ingezonden bericht absoluut niets schokkends, onfatsoenlijks, of wat dan ook, bevatte besloot ik om het toch maar te plaatsen.

Onderstaande reactie van Willem de Leeuw uit Ankeveen overtuigde mij volkomen dat ik niet had moeten plaatsen en vasthouden aan het non-anonimiteits principe. Dus is het oorspronkelijke bericht verwijderd en is de reactie van Willem de Leeuw er voor in de plaats gezet.

Mijn excuses voor deze gang van zaken. In het vervolg staat anoniem weer gelijk aan niet plaatsen, zoals het altijd was de afgelopen achttien jaar. Ook als de afzender bij de redactie bekend is.

Rik Jungmann

ingezonden brief

Ik heb het alternatieve plan Groenewoud gelezen, nu weet ik niet of sporten op een gifbelt minder schadelijk is dan er op te wonen Dit betwijfel ik dus ten zeerste ondanks de genoemde sanering.

Wat ik wel erg jammer vind is dat dit anoniem geplaatst wordt, waarom kan de naam er niet onder. Bij mij komt na het lezen van dit artikel met het gevoel op dat dit twee mensen zijn die weer preken voor eigen parochie/belang. Dit is overigens niet verboden, maar kom er eerlijk voor uit. Ik vermoed dat de twee mensen kort bij de Fuik wonen en daar overlast van hebben. Wellicht sla ik de plank volledig mis maar deze argwaan ontstaat wel als je dit soort zaken anoniem laat plaatsen.

Ik weet ook niet wat de reden van de redactie is om anonieme plaatsing in deze toe te staan?

Wees een kerel/vrouw en zet je naam eronder!

Willem de Leeuw
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief