WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Sponsor Schoolschaak
Ankeveen, do 18 juli 2013

Patrick Kreuning doet een verzoek aan Wijdemeerders voor het door hem georganiseerde schoolschaak. Hij vraagt een bijdrage om schaakborden aan te schaffen.

ingezonden bericht

Geachte bedrijven/medebewoners,

Zoals u wellicht weet organiseer ik al 8 jaar het schoolschaaktoernooi voor de Wijdemeerse basisscholen. En niet zonder succes, we zijn nog steeds groeiende en lijken ieder jaar een stukje dichter bij het NK te komen.

 

Ik zoek nu sponsoren voor de aanschaf van nieuwe borden, eventueel kan ik de gemeente om subsidie vragen, maar dan betaalt iedereen mee, terwijl ik liever zie dat mensen en bedrijven die een klein bedrag kunnen missen, een donatie doen.

Ik heb c.a. 30 borden in mijn bezit maar kan voor nog geen 150 euro incl. btw borden laten drukken die moderner, handzamer en makkelijker te vervoeren zijn. Eventueel is het mogelijk dat als iemand ineens het hele bedrag stort, de bedrijfsnaam van hem/haar in een van de hoeken van het bord te laten plaatsen. Dan heeft u nog gratis reclame ook.

Uiteraard stel ik wel voorwaarden aan de donatie, daar ik met kinderen werk verzoek ik kroegen, slijterijen en tabakszaken niet te reageren. Uw aanbod past niet bij de doelgroep, waarmee ik niet wil beweren dat ik uw handel uit den boze vind. Integendeel, iedereen mag rijk worden mits dit op een fatsoenlijke manier gebeurt.

Uw reacties kunt u tot 15 augustus mailen naar pkreuning@scarlet.nl, of kijk op de website, http://schoolschaak.tk. Na 15 augustus laat ik u weten hoe of wat.
De ca. 30 borden die ik nu in bezit heb (dankzij voormalig schaakvereniging Loosdrecht) zullen worden verdeeld over buurtcentra, scholen en bejaardentehuizen binnen onze gemeente, men krijgt er dus iets voor terug. Uiteraard kan ik ook daarbij uw naam als gulle gever vermelden.
Ik wacht in spanning op uw reacties.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief