WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bruisend Wijdemeren
Wijdemeren, zo 7 juli 2013

Het was het eerste zomerweekend. Prachtig weer en overal wat te doen in Wijdemeren. Varen, fietsen, strandjes, badje in de tuin, Zomerspektakel, Place du Tertre, Sprinttriathlon.


Alle foto's op deze page zijn van het Zomerspektakel in Nederhorst den Berg.

Eindelijk was het gisteren en vandaag het eerste echte zomerweekend met prachtig weer. We moesten er dit jaar wel erg lang op wachten. Het water is nog koud, maar op het water, het strand, een terras en in het bos was het prima toeven.


Een draaimolen voor de kleintjes.
Op de achtergrond de speakers en draaitafel waar DJ's hun kunsten mochten laten horen.
Mooi? In ieder geval was het heel erg hard.

De weg naar recreatiestrand De Strook werd weer éénrichtingverkeer van wege de drukte. Het spiksplinternieuwe strand De Zuwe in Kortenhoef mocht zich ook al verheugen in veel belangstelling. Zoveel zelfs dat er een busje van een promotieteam, volgeladen met flesjes water (water naar de zee dragen a.h.w.) vast kwam te zitten en bijna omviel. Een bergingsbedrijf moest het busje uit de prut trekken. Het strandje aan de Spegelplas mocht zich ook verheugen op een grote toeloop. De zwemwaterkwaliteit kan bekeken worden op www.zwemwater.nl.

In Nederhorst den Berg vonden twee evenementen plaats. Het Zomerspektakel en de achtentwintigste Sprinttriathlon. Op de Kortenhoefsedijk vond een kunstmarkt plaats met de titel Place du Tertre. Om kort te gaan er was in Wijdemeren voor elk wat wils te doen.


Er was één politieke partij op de braderie. Het CDA.
Burgers leverden flink wat klachten in bij de kraam.


Drumband Crescendo.

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief