WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Verzet vanr Bejaarden
Wijdemeren, do 21 februari 2013

Joop van Sluis reageert vanuit het hoge Noorden op de oproep van de KBO om de petitie te tekenen tegen de lastenverzwaring voor bejaarden.

ingezonden brief

Beste Lezer,

Goed dat er steeds meer verzet komt tegen de maatregelen die 65 plussers overkomen. Al jaren pensioen op de nullijn, wel inflatie, per 1 jan wordt alles weer in prijs verhoogd. Iedereen zit aan je portemonee te trekken en nu ook de belastingen die meer belasting en soc.premies gaat heffen. Je moet als PvdA toch wel de brutaliteit hebben om met deze maatregelen in te stemmen. Hopelijk hoeven we geen drie jaar te wachten op een nieuwe regering....

Nivelleren een feestje? Ik kan die kerel wel schieten. Hopelijk bereiken jullie iets dmv protest enz. Zie ook hoe de partij 50 plus steeds meer veld wint. 44 jaren gewerkt, met plezier, maar nu als AOW plus klein pensioendeelnemer, mag ik mij op mijn oude dag zorgen gaan maken en mag ik aankijken tegen de misstanden in de huidige maatschappij..De wereld van graaiers,rupsje nooit genoeg enz. Dank je wel regering.

Joop van Sluis
Heerenveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief