WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Op de Fiets naar 020?
Ankeveen, wo 20 februari 2013

Patrick Kreuning gaat niet met de auto, maar met de fiets naar Amsterdam waar, hij na vijf kwartier fietsen, bij Paradiso op het Leidseplein staat.

Ook een prima tip voor Felix Flameling (GL).

ingezonden brief

Voor de sportievelingen onder ons.

Amsterdam is per fiets goed te bereiken, vanaf de Klapbrug ben ik in 5 kwartier bij het Max Euweplein. Met het openbaar vervoer doe ik er een kwartier langer over, plus dat je dan het gezeur hebt van uitzoeken waar bij Amsterdam CS welke tram stopt. Welke trams je moet hebben, haasten om de bus/trein/tram te halen, en stel dat je naar een concert gaat in Paradiso, dan maar hopen dat je ook weer de laatste trein hebt, heb al eens meegemaakt dat het concert uitliep, een ritje met de taxi was me te duur, dus toen maar een nachtje doorgehaald bij Amsterdam CS, in februari geen pretje.

Vanuit Nederhorst den Berg denk ik dat je in 3 kwartier al midden in Amsterdam zit. Bij Paradiso heb je een prima bewaakte fietsenkelder die volgens mij nog gratis is, al ben ik er een tijd niet meer geweest. Vanuit daar kun je eventueel prima de reis per tram vervolgen.
Maar ja, de Wijdemeerders met een rijbewijs zijn zo verknocht aan hun auto dat ze die kennelijk geen dag kunnen missen.

Patrick Kreuning
9sG4qhmJ

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief