WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wegen NdB 4-6 mrt afgesloten
Nederhorst den Berg, za 9 februari 2013

De Nieuw Overmeerseweg en een gedeelte van de Randweg in Nederhorst zijn van 4 tot en met 6 maart afgesloten omdat er geasfalteerd wordt.

persbericht

Asfalteerwerkzaamheden Nieuw Overmeerseweg en Randweg

Van 4 tot en met 6 maart voert de gemeente asfalteerwerkzaamheden uit op de Nieuw Overmeerseweg en een gedeelte van de Randweg in Nederhorst den Berg. De werkzaamheden gaan alleen door als het weer het toelaat, de bovengenoemde wegen zijn afgesloten voor al het verkeer. 

Het asfalt op de bewuste wegen is nodig aan vervanging toe en het sluit aan bij de werkzaamheden die vorig jaar zijn uitgevoerd aan de kruising Overmeerseweg – Lange Wetering.

De wegen zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten en het doorgaand verkeer wordt omgeleid. De bus kan het werk niet passeren. Houd daarom mededelingen van de busmaatschappij goed in de gaten.

Bewoners van de wijken ten zuiden van het centrum kunnen via de Randweg en de Meerhoekweg de Overmeerseweg bereiken. Het verkeer kan via de kruising Overmeerseweg – Lange Wetering tot aan de Blijklaan komen. Het is niet mogelijk om vanuit het centrum de Nieuwe Overmeerseweg of de Randweg te bereiken.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief