WIJDEMEERSE WEBKRANT
GAD zorgt voor Veiligheid
Wijdemeren, ma 23 december 2013

Rond de jaarwisseling treft de Gewestelijke Afvalstoffen Dienst (GAD) veiligheidsmaatregelen om uw veiligheid te waarborgen en schade aan de inzamelmiddelen te voorkomen.

persbericht

Veiligheidsmaatregelen containers rond de jaarwisseling

Rond de jaarwisseling treft de Gewestelijke Afvalstoffen Dienst (GAD) veiligheidsmaatregelen om uw veiligheid te waarborgen en schade aan de inzamelmiddelen te voorkomen.

Ondergrondse verzamelcontainers

Voor de ondergrondse verzamelcontainers geldt dat ze vanaf 31 december 2013 van 22.00 uur tot en met woensdag 1 januari 2014 10.00 zijn afgesloten. Wilt u uw afval niet naast de container zetten als die gesloten is, maar in de container deponeren op het moment dat die weer open is?

Verzamelcontainers plastic, textiel en glas

Rond de jaarwisseling worden sommige glasbakken en plastic verzamelcontainers uit voorzorg tijdelijk weggehaald. Sommige textielcontainers in de regio worden afgesloten.

Het is belangrijk dat u in de tussentijd géén afval neerzet op de locatie waar de verzamelcontainer normaal staat, of dat u uw afval ernaast zet. De GAD verzoekt u dan ook om te wachten met het wegbrengen van uw afval tot de container weer terug of open is.

Glas en plastic na de jaarwisseling

De kans op volle glasbakken en plastic verzamelcontainers is tijdens de feestdagen extra groot. De GAD vraagt u hier rekening mee te houden en uw glas en plastic zoveel mogelijk na afloop van de feestdagen naar de desbetreffende verzamelcontainer te brengen. Laat de dozen en/of plastic zakken niet liggen bij de glasbak.

Minicontainers

Wilt u uw minicontainers rond de jaarwisseling op een veilige plek (eigen terrein) zetten?

De GAD bedankt u hartelijk voor uw medewerking gedurende het afgelopen jaar en wenst alle inwoners van de regio Gooi en Vechtreek gezellige feestdagen en een opgeruimd 2014.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief