WIJDEMEERSE WEBKRANT
Korenfestival All Directions!
Ankeveen, ma 8 december 2013

Het Ankeveense koor All Directions! organiseert zaterdag, 14 december in samenwerking met carnavalsvereniging De Schuimlikkers, een korenfestival.

persbericht

Drukke decembermaand voor koor All Directions! uit Ankeveen

Het Ankeveense koor All Directions! heeft in de maand december een druk programma.
Aanstaande zaterdag, 14 december organiseert het koor, in samenwerking met carnavalsvereniging De Schuimlikkers, een korenfestival.

De carnavalsvereniging en All Directions! bestaan dit jaar beiden 44 jaar. Anders dan u zou vermoeden, wordt het géén carnavalesk festival maar zullen een zestal koren hun beste beentje voorzetten op het gebied van pop en close harmony. Het festival wordt gehouden op van 14.00 tot 17.00 uur in de feesttent die wordt geplaatst op het parkeerterrein naast de RK kerk in Ankeveen. De toegang voor het festival is gratis! De ochtend van de 14e wordt er in de feesttent van 10.00 tot 13.00 uur een verenigingenmarkt georganiseerd. Ook daar is All Directions van de partij.

Op 21 december organiseert het koor samen met de Bruce Selection een kerstconcert in de Sint Martinuskerk te Ankeveen. Bruce Skinner, muzikaal leider van de naar hem genoemde Big Band en dirigent van All Directions! is van mening dat een kerstconcert in Ankeveen niet màg ontbreken. All Directions! zal tijdens dit concert een popprogramma brengen voor de pauze en u na de pauze verrassen met prachtige kerstmuziek. Het concert begint om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. De toegangsprijs voor dit kerstconcert bedraagt € 7,50 Kaarten zijn verkrijgbaar op de verenigingenmarkt, bij Lida Skinner tel. 035-5256750 of per mail te bestellen via francisdekwant@ziggo.nl

Onze drukke decembermaand vervolgen wij met het vieren van de geboorte van de Heer tijdens de kerstnachtviering in de Sint Martinuskerk op kerstavond, 24 december. Het koor begint traditioneel met een half uur kerstmuziek vanaf 21.00 uur. De viering, waarin diaken Ryan Keetelaar voorgaat, begint om 21.30 uur.

Onze laatste activiteit van 2013 is de oliebollenactie. Sinds een aantal jaren bakt een actieve club van onze vereniging oliebollen op oudjaarsdag. Bestellen kan via k.griffioen@planet.nl (voor de prijs hoeft u het niet te laten: 5 voor € 3,50 en 10 voor € 6,00).

Wij hopen u op één of meer van onze activiteiten te mogen ontmoeten. En lijkt het u leuk om ook op een koor te zingen? Kom gerust eens de sfeer proeven tijdens onze repetitie op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in de Sint Martinuskerk te Ankeveen. Bent u een verdienstelijk pianist en lijkt het u leuk om ons koor te begeleiden? Ook dan komen wij graag met u in contact. Bel of mail met ondergetekende (035-6562498 of francisdekwant@ziggo.nl).

Francis de Kwant, voorzitter

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief