WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ontmoetingsgroep Senioren
Nieuw Loosdrecht, zo 1 december 2013

Inovum organiseert een Ontmoetingsgroep voor senioren uit de wijk rond de Emtinckhof in Nieuw Loosdrecht voor een kop koffie met een praatje.

persbericht

Ontmoetingsgroep voor Loosdrechtse senioren

Heeft u behoefte aan sociale contacten buitenshuis? Inovum organiseert speciaal voor senioren uit de wijk een Ontmoetingsgroep. In een gezellige omgeving ontmoet u andere mensen, kunt u een luisterend oor vinden, kunt u praten over bijvoorbeeld gemeenschappelijke interesses of levensverhalen, gezamenlijk een activiteit starten of gewoon een kopje koffie of thee drinken. De Ontmoetingsgroep kent een ongedwongen sfeer.

De Ontmoetingsgroep wil graag de gelegenheid geven aan ouderen om elkaar te ontmoeten op woensdag 11 december in het gezellige Grand Café van de Emtinckhof, Eikenlaan 51 te Loosdrecht. De ochtend wordt begeleid door vrijwilligers die affiniteit hebben met deze opzet, maar ook uw partner of mantelzorger is natuurlijk van harte welkom om te assisteren. Vanaf 10:30 tot 12:00 uur bent u van harte welkom.

Senioren uit heel Loosdrecht zijn van harte welkom. Lijkt het u leuk om deel te nemen? Of zou u het leuk vinden om als vrijwilliger te assisteren bij deze ochtend? U kunt zich aanmelden bij Anneke de Bruijn tel. 035-5888207/06-82011789. U mag ook een briefje sturen naar:

Inovum, Anneke de Bruijn, Eikenlaan 51, 1231 BG Loosdrecht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief