WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Sponsorloop NatMon
's-Graveland, vr 30 augustus 2013

Natuurmonumenten organiseert op 12 oktober een sponsorloop om de vereniging met het opgehaalde geld te steunen.

persbericht

Wandel mee voor Natuurmonumenten op de 2Charity Walk

Doe op 12 oktober mee aan de sponsorloop 2Charity Walk en steun Natuurmonumenten. De wandeling start bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Graveland. Kies uit 3, 5, 10 of 17 kilometer over de 's-Gravelandse Buitenplaatsen.

Langs landhuizen, lanen en vijvers

Je wandelt over de historische buitenplaatsen in 's-Graveland. Rijke Amsterdammers bouwden hier in het begin van de zeventiende eeuw statige landhuizen. Later werden de tuinen van deze landhuizen uitgebreid tot parken met lange lanen en waterpartijen. De kapitale huizen hebben hun grandeur grotendeels behouden en in de tuinen is de geschiedenis van de aanleg nog te lezen. Deze historische buitenplaatsen in het Gooi vormen nog steeds een ideaal wandelgebied.

Maak Boekesteyn nóg mooier

Je start en eindigt op landgoed Boekesteyn. In de afgelopen jaren heeft Natuurmonumenten hier al veel gedaan om de oorspronkelijke parktuinen te herstellen. Maar er zijn nog meer plannen...Dit najaar wil Natuurmonumenten oude bloembolgewassen planten langs de statige centrale laan. Zodat iedereen volgend jaar kan genieten van de kleurige voorjaarsbloeiers. En langs de lanen willen we meer zitbanken plaatsen. 

Verzamel je vrienden en doe mee!

Doe mee aan de 2Charity Walk en wandel samen het benodigde bedrag in één dag bij elkaar. Schrijf je in of doneer je bijdrage via www.2charitywalk.nl
Iedereen kan meedoen, alleen of met een groep. Er is ook een rolstoelvriendelijke route. Het startbedrag is 100 euro. Verzamel via de website minimaal 100 euro en kies bij je aanmelding Natuurmonumenten als goed doel. Je kan ook deelnemers sponsoren met een bijdrage. Kom op 12 oktober naar 's-Graveland en wandel mee.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief