WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De heer T.M. Blokker
Nederhorst den Berg, vr 26 april 2013

persbericht

De heer T.M. Blokker

De heer T.M. Blokker uit Nederhorst den Berg (53), Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Een bijzondere bezige bij met een altijd goed humeur: dat is de meest passende omschrijving van de heer Blokker. Op 8-jarige leeftijd begon de heer Blokker met voetballen bij ASV ’65. Van pupil tot senior, en van senior tot veteraan. Alle elftallen heeft hij gehad. Op jonge leeftijd bleef hij al ‘hangen’ na de wedstrijd en zo begon het vrijwilligersleven bij ASV ’65. Zo was hij lid van het jeugdbestuur, was jeugdscheidsrechter en altijd aanwezig tijdens klusdagen. In 1976 werd de heer Blokker lid van carnavalsvereniging De Schuimlikkers. Tijdens de carnavalsperiode wordt hij voor van alles gevraagd, vooral vanwege zijn technische kennis. Zo was hij lid van diverse werkgroepen, de Raad van Elf en van 1999 tot 2000 Prins Carnaval. Al meer dan 40 jaar is de heer Blokker lid van het koor All Directions, voorheen het Ankeveens Jongeren Koor. Hij is medeoprichter van de feestcommissie, organiseert het weekendje weg en is medeorganisator van feesten en concerten.

Sinds 1980 is hij bestuurslid van de Ankeveens Recreatieve Tennis Vereniging. Hij is nagenoeg vanaf de start actief betrokken bij deze vereniging en helpt waar nodig. De heer Blokker raakte in 2002 betrokken bij het Ankeveens Havenloos Mannenkoor en is hier geluidstechnicus, lid van de activiteitencommissie en hoofd podiumcommissie. Reisclub Ons Genoegen is in 2001 opgericht en de heer Blokker is penningmeester en bestuurslid. Driemaal per jaar wordt er voor de 78 leden een gezellige bijeenkomst georganiseerd. Van 1972 tot 2000 was hij de helft van het Duo Onbenul, en trad hij op als bandparodist tijdens bruiloften, feesten en partijen. Tot slot organiseert hij sinds 1975 de jaarlijkse Sinterklaasbijeenkomst voor de Ankeveense Jeugd in de kantine van ASV ’65.

Het Kapittel voor de Civiele Orden kwalificeert hem als ‘iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd’.

Terug naar de lijst.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Rik Jungmann
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
overzicht
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief