WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Open Dag Paardensport NdB
Nederhorst den Berg, ma 24 september 2012

Rijvereniging Nederhorst den Berg en Manege Laanhoeve organiseren samen zondag 7 Oktober 2012 een demonstratiedag voor jong en oud.

persbericht

Open Dag Paardensport NdB

Rijvereniging Nederhorst den Berg en Manege Laanhoeve organiseren samen zondag 7 Oktober 2012 een demonstratiedag voor jong en oud.

Deze dag kunt u eens een kijkje komen nemen bij ons aan de Meerlaan
20 in Nederhorst den Berg. Vanaf 11.00 zijn onze deuren geopend en kunt u de verschillende facetten van de paardensport bekijken.

Deze middag ziet u demonstraties van een carrousel met vier paarden op muziek, voetballende paarden en een demonstratie dressuur met uitleg. Natuurlijk zijn Henkie en de geit Sicky van de partij en is er een springles te zien. Daarnaast hebben we voor de kinderen weer tal van activiteiten zoals een springkussen, gratis suikerspin, een leuk presentje bij de informatie stand, gratis schminken en een kleurwedstrijd.

De hoofdact van deze dag is de demonstratie van de bekende Nederlandse springruiter Lammert Laseur. Hij zal met zijn eigen paard een clinic geven en hoge sprongen van 1 mtr 30 hoog maken. Lammert geeft nu maandelijks les aan leden van onze vereniging op Manege Laanhoeve waar steeds veel animo voor is.

Als klapper mogen de kinderen gratis rondjes maken op de pony’s en paarden onder begeleiding van ervaren instructrices.
Natuurlijk zetten wij ons beste beentje voor op deze dag, en laten u in de paardenparade alle manege paarden en pony’s zien.

Ook is er van alles te doen in de kantine. Onze hoofdinstructrice toont hier haar schilderkunsten en er zijn paardenspullen te koop. U kunt in onze gezellige kantine onder genot van een lekker kopje koffie, rustig de fotoshow op de beamer bekijken. Natuurlijk zijn hier ook diverse versnaperingen en andere drankjes te koop.

Wij hopen u deze middag te mogen begroeten met uw gezin. Dan zullen wij voor veel vermakelijke acts zorgen.
www.rijverenigingnederhorstdenberg.nl en www.manegelaanhoeve.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief