WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wildplakken en Goede Lijm
Wijdemeren, ma 3 september 2012

Martin Vuyk (VVD) betreurt het wild- en overplakken van elkanders verkiezingsposters. Bovendien pleit hij voor betere lijm.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Ik plak al wat jaartjes mee, maar inderdaad, deze ronde verloopt wat chaotisch. We hebben in Wijdemeren 2 ongeschreven regels bij het plakken... je poster niet groter dan A1 en NOOIT over elkaar heen plakken. Als er geen ruimte meer voor je is, ben je gewoon te laat begonnen...

Er is een aantal partijen dat zich niet aan het eerste houdt (nou ja, als het formaat van de poster landelijk is vastgesteld, dan kan je daar lokaal niet zoveel meer aan doen, behalve dan zorgen dat je de volgende keer wel A1 krijgt en niet groter), maar dat over elkaar heen plakken is ronduit vervelend.

Op een aantal plekken waren de VVD posters (als eerste op de borden) overplakt met een (veel te grote) PvdD poster, daar hebben we maar weer een nieuwe poster van de VVD overheen gehangen, met alle respect voor de zwoel kijkende Marianne. T.a.v. de losgekomen VVD poster op de onderste foto zou ik zeggen: 1. We gaan betere lijm gebruiken en 2. We veranderen de tekst even in: Niet doorschuiven, maar aanplakken.

Tot 12 September.

Martin Vuyk
Raadslid VVD

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief