WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Stichting vraagt u Foto's
Nederhorst den Berg, za 1 september 2012

De Stichting Vecht terug in het dorp Nederhorst den Berg doet nogmaals een oproep voor foto's van waterwerken.

ingezonden bericht

Inspirerende foto’s voor Nieuwe Vecht

Nu aan het eind van een vakantie periode bent u ongetwijfeld toe aan het uitzoeken van uw foto’s, welke bewaren we en wat doen we weg. Er wordt van genoten en misschien wel een boekwerkje van gemaakt.

En dit is dan ook het moment om nog eens extra te kijken want voor de Nieuwe Vecht zoeken we inspirerende foto’s. Foto’s  die iets met water van doen te hebben. Daarbij denken we aan terrasjes, vissers, bootjes, planten, vogels, brug(getjes) en overkluizingen.  Na de vorige bekendmaking hebben we enkele reacties ontvangen. We vragen u om deze met uw vakantie foto’s aan te vullen. De foto’s worden gratis op A4 afgedrukt  en bij de bespreking voor de verkenningsnota getoond. Na afloop krijgt iedere inzender zijn afgedrukte foto weer terug. Een publieks jury zal de meest inspirerende en representatieve foto voor het project Nieuwe Vecht uitzoeken. Er is een prijs aan verbonden namelijk een diner bon voor 2 personen in het Spiegelhuys.

De foto’s kunnen ingeleverd worden via het emailadres info@nieuwevecht.nl of op een USB stick afgeleverd worden bij het secretariaat Overmeerseweg 69 met vermelding wie de maker van de foto is en eventueel de gekozen lokatie.
De foto’s worden gebruikt bij het maken van de verkenningsnota en worden getoond bij de publieksavond(en) die gehouden gaan worden in oktober. De inlevertijd voor de foto’s is 15 september aanstaande.

Het bestuur van Stichting Vecht terug in het dorp Nederhorst den Berg.

www.nieuwevecht.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief