WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Meer over Verkeer
Wijdemeren, vr 5 oktober 2012

Wij ontvingen drie ingezonden brieven over het besluit van de gemeenteraad inzake het wegenplan.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Hoewel ook WIJ in eerste instantie niet gelukkig was met het stemgedrag van het CDA en DB t.a.v. 'het wegenplan' is bij ons de teleurstelling enigzins omgeslagen in hoop.

Zoals bekend is WIJ een fanatiek voorstander van de randweg. Het is ons inziens de enige adequate oplossing. Een constatering die ook Cor Koster terecht doet. Door de impasse waarin we nu verzeild lijken te raken zou de randweg er wel eens, eerder dan gedroomd, kunnen komen Zo heeft elk nadeel toch een voordeel. Met dank aan het CDA en DB.

Hartelijke groet,

Ben Steenvoorden
Fractie WIJ


ingezonden brief

Ook ik sluit me aan bij Ella. Er is een hoop gepraat en uiteindelijk heeft dat niets opgeleverd. Men dronk een glas, men deed een plas en alles blijft zoals t was.

Waar ik zelf voorstander voor ben is bijv. het verplicht voeren van verlichting op het Noorder- en Zuidereind, ook overdag dus. Regelmatig heb je vrij open stukken om dan ineens weer tussen wat dicht op elkaar staande huizen te rijden. Als je, zoals bij de Herenweg, dan net over de Klapbrug naar links kijkt kijk je letterlijk in een soort tunnel en kun je gemakkelijk een auto over het hoofd zien. Zeker als 's morgens ook nog eens de zon nog laag staat en je recht in je ogen schijnt. En een ongeluk zit helaas in een klein hoekje, maar het kan verstrekkende gevolgen hebben.

Dat er door bezorgde Wijdemeerders onderzoek is gedaan en de coalitie dit eerst min of meer enthousiast begroette om vervolgens de resultaten weg te wuiven, dat is het kind met het badwater wegspoelen. Verspilde energie van de verkeerscommissie. Nou, ik denk dat ik namens vele Wijdemeerders spreek als ik zeg: Dames en heren van de verkeerscommissie, hartelijk dank voor uw inzet.

Patrick Kreuning
Ankeveen


ingezonden brief

Dubbele agenda?

Hoe kan het zijn dat je in een gemeenteraad zit en ondertussen advieswerkzaamheden verricht inzake de bereikbaarheid van onze buurgemeente Hilversum?

Dan kan je toch nooit meer onafhankelijk naar het verkeersprobleem in onze dorpen kijken en dan met name de doorgaande wegen van Noord Zuid in het Gooi?

Van Linkedin.

Overzicht van Theo Reijn

Huidig

  • lid Algemeen Bestuur bij Gewest Gooi en Vechtstreek
  • Fractievoorzitterbij CDA Wijdemeren
  • Communicatieadviseur Integraal Bereikbaarheids Plan Hilversum e.o. (IBP)bij Gemeente Hilversum
  • Eigenaarbij RDH Organisatie & Advies

Ik ben verbijsterd.

Ella Blom
‘s-Graveland


De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brieven
foto
---
auteur
ing. brieven
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief