WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Voigt vraagt om Excuses
Wijdemeren, wo 21 maart 2012

René Voigt (DB) vindt dat Patrick Kreuning onjuist oordeelt over de deelname van Emile Bakker aan Dorpsbelangen en vraagt om excuses.

ingezonden brief

Patrick Kreuning, ik mag hem graag.

Hij is een betrokken inwoner van onze gemeente en reageert vaak via de Wijdemeerse Webkrant op zaken die in onze dorpen spelen. Hij heeft zo zijn eigen kijk, de ene keer heeft hij een punt, de andere keer ziet hij het totaal verkeerd.

In zijn ingezonden bericht van 20 maart jl. slaat Patrick de plank volledig mis als hij over het DorpsBelangen raadslid Emile Bakker schrijft: “de rest van de politieke rompslomp zal Emile worst wezen, maar het Noordereinde en Zuidereinde moeten aangepakt worden”.

Patrick wekt daarmee de suggestie dat Emile binnen DorpsBelangen alleen maar met het verkeer op het Noordereinde en Zuidereinde bezig is. Ik vind dat Patrick onze Emile daarmee onheus bejegent en verdacht maakt.

Patrick weet niet dat de rol die Emile in de fractie speelt veel breder is dan verkeer. Hij houdt zich bezig met alle onderwerpen die binnen de commissie Ruimte en Economie spelen.

Patrick weet ook niet dat verkeer een onderwerp is waar Emile helemaal niet op zat te wachten, maar dat het hem na overleg binnen de fractie is toebedeeld.

En Patrick weet ook niet dat wàt Emile over verkeer in de commissie- en raadsvergaderingen naar voren brengt, het standpunt van de fractie is.

Het zou Patrick sieren als hij publiekelijk zijn excuses laat horen.

René Voigt
Fractievoorzitter DorpsBelangen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief