WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
NL-Doet helpt Hurricanes
Loosdrecht, zo 18 maart 2012

Ruim zestig vrijwilligers hielpen bij het onderhoud van de softbalvelden van de Hilversum Hurricanes in Loosdrecht.

ingezonden bericht

NL DOET zeer succesvol bij Hurricanes!

ASC Hilversum Hurricanes in Loosdrecht deed afgelopen weekend mee aan NL DOET van het Oranje Fonds. Ruim 60 vrijwilligers kwamen helpen bij het onderhoud aan haar softbalvelden. Het resultaat is overweldigend: onkruidvrije velden en dugouts, honderden meters afgestoken graskant, nieuw tegelwerk onder de hekken, herstelde netten en brandschone tribunes, kleedkamers, kantine en buitenmeubilair.

De Hurricanes zijn enthousiast over opkomst en resultaat, de 500 euro van het Oranje Fonds èn de spontane bijdragen van het lokale bedrijfsleven. Zo sponsorde Limousin Vlees Loosdrecht een stapel dakplaten, doneerde firma Puik een kuub zand, hanteerde de Gooische Grasmachinehandel een hoge korting, en leenden de Kortenhoefse Intratuin en Hilversumse Gamma kostenloos gereedschap uit.

De softbalvelden liggen er weer prachtig bij. Dat is belangrijk i.v.m. de prestigieuze Midden Nederland Cup; een driedaags softtoernooi op het allerhoogste niveau dat veel publiek trekt. De Cup duurt van 23 t/m 25 maart en is vrij toegankelijk. Kom ook genieten van fantastisch softbal èn het vrijwilligerswerk van NL DOET!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief