WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Klussen met de Politiek
Wijdemeren, ma 5 maart 2012

Zowel op vrijdag 16 als op zaterdag 17 maart zijn nog een aantal vrijwilligers nodig om samen met de lokale politici de NL DOET klussen te klaren.

persbericht

Nog 16 vrijwilligers nodig
Kom klussen met college en raad tijdens NL DOET

Vrijdag 16 maart en zaterdag 17 maart zijn de landelijke vrijwilligersdagen NL DOET. In Wijdemeren komen ook burgemeester, wethouders en alle raadsfracties in actie. Zowel op vrijdag als op zaterdag zijn nog een aantal vrijwilligers nodig om de klussen te klaren.

Bent u ook maatschappelijk betrokken en vindt u het leuk om een hele- of halve dag met de college- en raadsleden de handen uit de mouwen te steken? Doe dan mee! Zoek hieronder een leuke klus uit en kom helpen.

Beukenhof in Loosdrecht, vrijdag 16 maart van 8.00 tot 17.00 uur

In de Beukenhof helpen we met de bouw van een belevingsvolle gang. Met een aantal bewoners gaan we vogelhuisjes schilderen en plantjes in potten doen. Op de muren van de gang brengen we met sjablonen en sponsen decoraties aan.
- Voor deze klus hebben we nog 4 vrijwilligers nodig.

BMOL in Kortenhoef, vrijdag 16 maart van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag 17 maart is het voorjaarsconcert van de muziekvereniging BMOL in de Fuik aan de Zuidsingel in Kortenhoef. Vrijdagavond helpen we met het ombouwen van de sportzaal in een concertzaal. Podium, stoelen, licht en geluid moeten een plaatsje krijgen en de zaal wordt feestelijk aangekleed.
- Voor deze klus hebben we nog 1 vrijwilliger nodig.

Voetbalvereniging ASV 65 in Ankeveen, zaterdag 17 maart van 9.00 tot 16.00 uur

Bij ASV helpen we met onderhoudswerk aan de kleedkamers en buitenruimte. Dat betekent timmeren, schilderen en sloten vervangen. Daarnaast snoeiwerk in de perken en de kanten van het voetbalveld trimmen.
- Voor deze klus hebben we nog 9 vrijwilligers nodig.

SailWise in Loosdrecht, zaterdag 17 maart van 8.30 tot 17.00 uur

We helpen met het vaarklaar maken van het watersporteiland Robinson Crusoe, midden in de Loosdrechtse plassen. Kano's op hun plek, bootjes schoon, muren schoon, vloeren geschrobd, bedden en kasten op hun plek, stoelen geschilderd en tafels gelakt.
- Voor deze klus hebben we nog 2 vrijwilligers nodig.

Informatie en aanmelden

Het CDA heeft de organisatie van de klussen voor het college en de gemeenteraad op zich genomen. Als onderdeel van hun maatschappelijke stage komen middelbare scholieren daarbij helpen. Zij zorgen o.a. voor de verdeling over de klussen. Dat kan alleen slagen als er voldoende vrijwilligers zijn. Doe daarom mee en meld u aan door een mailtje te sturen naar info@wijdemeren.cda.nl.
Wilt u eerst informatie? Bel dan met Theo Reijn, telefoon: 06 – 22 50 21 71 of Betske van Henten, telefoon: 035 – 582 53 78.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief