WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Fundraising VVD
Kortenhoef, za 30 juni 2012

Op 13 juli kunt u in Kortenhoef een vorkje prikken met Melanie Schultz van Haegen en tegelijk de VVD campagnekas voor 12 september spekken.

persbericht

Uitnodiging fundraisingparty met gastspreker Melanie Schulz van Haegen

Op 13 juli 2012 zal een Fund Raising Party gehouden worden in het kader van de VVD campagne voor de landelijke verkiezingen. De Fund Raising Party vindt plaats bij jachthaven de Zuwe/Ottenhome , adres Zuwe 20 te Kortenhoef.

Gastspreker is Melanie Schultz van Haegen, minister van Infrastructuur en Milieu. Zij zal tijdens de party een presentatie geven over de landelijke standpunten van de VVD en zonodig regionale verbanden leggen. Ook zal zij een doorkijk en visie geven naar de toekomst over de BV Nederland. Waar wil de VVD landelijk naar toe, wat kan landelijk met de VVD worden bereikt en wat betekent dit alles voor de regio waar we wonen.

Tijdens de bijeenkomst kunt u vragen stellen en uw mening geven. De bedoeling is om de discussie niet uit de weg te gaan. Martin Vuyk zal als gespreksleider optreden.
Voor de avond zullen ook een aantal prominente VVD-ers uitgenodigd worden.
Ook zal de bijeenkomst worden verlevendigd met een aantal ludieke veilingen.

De Fund Raising Party is opgezet als een walking dinner en vangt aan om 18.00 uur. Het ligt in de bedoeling om het geheel op te luisteren met muziek. Het einde van de Fund Raising Party zal rond 21.00 uur liggen.

U kunt zich opgeven bij de penningmeester Michiel van Balen telefoon 020-6968608 / 06-28835282 of per email MvanBalen@xs4all.nl

Indien u zich aanmeldt betaalt u € 25,- exclusief drankjes voor de walking dinner + € 25 euro voor de campagne kas. Uw partner is natuurlijk ook van harte welkom. Als u met uw partner komt betaalt u € 25 extra. U betaalt voor beiden dan in totaal € 75,- exclusief drankjes.

Om eenvoudig administratie te kunnen voeren, is het verzoek om de kosten vooraf te betalen en te storten op de rekening van de VVD Wijdemeren, ING rek. 4216565 onder vermelding van uw emailadres met het aantal personen.

De Fund Raising Party is een uitgelezen gelegenheid om in een prettige ambiance persoonlijk geïnformeerd te worden over de achtergronden en beweegredenen van de VVD standpunten. Ook bestaat de gelegenheid om persoonlijk een gesprek aan te gaan met Melanie en met de aanwezige VVD prominenten.

Komt allen om de VVD te ondersteunen met haar landelijke campagne door uw mening en ideeën te uiten en financieel te steunen. Er staat veel op het spel en het is van groot belang dat de VVD voldoende invloed kan blijven uitoefenen na 12 september om Nederland er bovenop te helpen.

Met vriendelijke groet,

Campagnecommissie en Bestuur VVD Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief