WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Afvalzorg: Noord-Holland
Wijdemeren, wo 4 juli 2012

Wie of wat is Afvalzorg? Die vraag stelden wij ons, omdat het bedrijf samen met NM min of meer de vrije hand krijgt van VVD-wethouder Abrahamse.

Wij gingen naar de website en vonden daar onderstaande tekst :

Aandeelhouders

NV Afvalzorg Holding is opgericht in 1993, opereert zelfstandig en maakt geen onderdeel uit van een groep. Afvalzorg is een niet-beursgenoteerde onderneming. Aandeelhouders zijn provincie Noord-Holland (90%) en provincie Flevoland (10%).

Afvalzorg kent één soort aandelen: 350.000 gewone aandelen die voor 20% geplaatst zijn. Ten minste twee keer per jaar wordt de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden. De aandeelhouders worden in persoon vertegenwoordigd door de heer T. Talsma, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland en door de heer J. Lodders, gedeputeerde provincie Flevoland.

Wat doet Afvalzorg

Visie en missie

Afvalzorg richt zich op haar corebusiness: het exploiteren van stortlocaties waarmee vervolgens weer mooie, veilige landschappen worden gecreëerd. Wij zijn ons hierbij bewust van onze maatschappelijke rol en onze verantwoording voor het milieu en de omgeving. Dit komt ook tot uitdrukking in onze missie.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief