WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kindertrefpunt nog Open
Oud Loosdrecht, wo 11 januari 2012

Het Kindertrefpunt in Oud-Loosdrecht blijft open totdat de (bouw)werkzaamheden voor nieuwbouw op die plek starten.

persbericht

Kindertrefpunt blijft open tot start (bouw)werkzaamheden

Het Kindertrefpunt in Oud-Loosdrecht blijft open totdat de (bouw)werkzaamheden voor het nieuwbouwplan starten. Op donderdag 12 januari tekenen de heer J.C. van Waveren (wethouder), de heer J. Mullers en mevrouw  H. van der Klooster (exploitanten van het Kindertrefpunt) hiervoor een overeenkomst.

Omdat de huidige overeenkomst afloopt, is een nieuwe gebruiksovereenkomst gesloten voor de periode tot aan de start van de bouwwerkzaamheden. De gemeente Wijdemeren en de exploitanten van het Kindertrefpunt zijn verheugd met het sluiten van de overeenkomst. Wethouder Van Waveren: “hierdoor heeft de gemeente de zekerheid dat er geen slooppand of jarenlang braakliggend terrein ontstaat. Daarnaast kunnen we tegemoet komen aan de wens van de exploitanten van het Kindertrefpunt om nog een periode door te gaan.”

Herontwikkeling locatie

De gemeente Wijdemeren is van plan de locatie van het Kindertrefpunt in Oud-Loosdrecht te herontwikkelen. Het is de bedoeling op deze plek een aantal eengezinswoningen te realiseren. De voorbereidingen zijn hiervoor in 2011 gestart. De tijd die nodig is om het voorbereidingstraject te doorlopen wordt in belangrijke mate bepaald door de bestemmingsplanprocedure. De planning is te starten met de bouwwerkzaamheden in april 2013.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief