WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Veel Onzin in de WWK
Kortenhoef, zo 26 februari 2012

Jac Droogh vindt dat er veel onzin in de WWK staat. Robby Israel hoopt dat de raad rekening houdt met alle bewoners van de Kortenhoefsedijk.

Beide onderstaande ingezonden brieven zijn een reactie op de kat van Margee Kemp.

ingezonden brieven

Geachte heer/mevr,

Graag wil ik eens reageren op de inhoud van webkrant,

Waarom staat er zoveel onzin in bv de kat van mw kemp.

Lijkt het niet eens zinvol na te denken over de bedrijvigheid binnen de gemeente. De bedrijven en winkeliers zijn toch veel belangrijker en ik denk dat de lezers zeer zeker zijn geinterresseerd in de bedrijvigheid binnen het dorp.

Ik ben benieuwd of de komende webkrant anders is.

Groeten,

Jac Droogh
Kortenhoef


Geachte redactie,

Het geeft een goed gevoel in een gemeente te wonen waar de raad net zoveel rekening zal houden met de mening van Ping de kat als met andere bewoners van de Kortenhoefsedijk, toch?

Met vriendelijke groet,

Robby Israel
Kortenhoef

De inzending van de heer Droogh vraagt om een reactie van de WWK.

Zoals in ieder algemeen medium (krant, website, televisie) komen daarin onderwerpen aan de orde die sommige lezers wel aanspreken en andere niet.
Als Mevrouw Kemp haar zorg voor vergroting van de verkeersoverlast op de Kortenhoefsedijk aan de orde stelt in de vorm van een dialoog met haar kat, dan zien wij niet in wat daar nu echt mis mee is.

En zoals bij ieder medium, bij de krant sla je ook bladzijden ongelezen om, bij de TV zap je en op een internetsite ben je met één klik weg bij een onderwerp dat je niet aanspreekt.

Tenslotte berichtgeving over bedrijven en winkels. De WWK heeft geen aparte berichtgeving over bedrijven. In de lokale bladen staat regelmatig een artikeltje over een bedrijf. De WWK kent dat niet. Betekent dat dan dat bedijven niet belangrijk zijn? Natuurlijk niet, dat zijn ze wel. Een bedrijf, dat netjes doet waar het voor opgericht is en dat het goed doet, heeft voor de WWK niet zo veel nieuwswaarde. Maar als er iets bijzonders te melden is, dan weet u de reactieknop van de WWK vast te vinden en zijn wij u dankbaar voor uw kopij..

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief