WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wijdemeers Open Golf
Wijdemeren, ma 13 augustus 2012

Op vrijdag 14 september a.s. organiseert Rotary Club Wijdemeren alweer het Vijfde Wijdemeerse Open Golftoernooi.

persbericht

Vijfde Wijdemeerse Open Golftoernooi

Op vrijdag 14 september a.s. organiseert Rotary Club Wijdemeren alweer het 5e Wijdemeerse Open Golftoernooi.

Dit jaar op de golfbaan Golfpark Wilnis (www.golfparkwilnis.nl).

Golfpark Wilnis is in 2011 uitgebreid van 9 naar 18 holes en kenmerkt zich door schitterende waterpartijen, verrassende hoogteverschillen, goed onderhouden fairways en prachtige greens.

Iedere golfer, zowel uit Wijdemeren als daarbuiten, wordt hiervoor van harte uitgenodigd om in te schrijven. De kosten bedragen € 150,-- per persoon. Naast het spelen van 18 holes golf is in de prijs inbegrepen: lunch, borrel en diner. Bij de prijsuitreiking zal een veiling worden gehouden van diverse ingebrachte kavels. Inschrijving, zowel individueel als met een flight kan via: golf@rotarywijdemeren.nl

Evenals vorig jaar is het thema: SCOREN VOOR SCHOOL IN GHANA.

De netto opbrengst van het toernooi is bestemd voor de Stichting Livenow Ghana. Iedereen droomt van een kans op een goede toekomst. De Livenow Foundation is een non-profit organisatie die in Ghana voorziet in het oprichten van een scholendorp en een medische kliniek en het in stand houden daarvan. Stichting Livenow doet er alles aan om dit voor de inwoners van Tinkong en omgeving te verwezenlijken. Inmiddels is er al een weeshuis gerealiseerd. Er is 5 hectare grond aangekocht waar een dorp van schoolgebouwen wordt neer gezet. De aandacht gaat vooral uit naar het geven van vakscholing waar de meeste behoefte aan is. Voor het verwezenlijken van dit doel is geld nodig. Voor meer informatie over het doel kunt u kijken op: www.livenowghana.com. Voor vragen kunt zich wenden tot het bovenstaande emailadres.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief