WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Even Schade Regelen
Ankeveen, wo 8 augustus 2012

Patrick Kreuning doet een oproep om het bij hem te melden als u zaterdag schade aan een scooter op de Meenthof heeft aangebracht.

ingezonden brief

Wil de dader zich melden om de schade te regelen?

Zaterdag is de scooter van een nieuwe buurman van mij beschadigd terwijl hij bij de Jumbo boodschappen aan het doen was. Omstanders hebben gezien hoe iemand van zijn fiets viel en een kapje van de scooter gebruikte als opstapje.
Van opzet is geen sprake, maar er is wel een kapje van de zijkant gesneuveld. En de scooter is in bruikleen.

Het is heel sneu, wanneer je net op jezelf gaat wonen of verhuisd bent en je een hoop onkosten hebt aan het opknappen en inrichten van je huis, dat er dan zoiets gebeurd. De persoon in kwestie kan net rondkomen.

Dus alstublieft, meldt u bij ondergetekende, dan kan e.e.a. via de verzekering geregeld worden. Het gaat om een klein bedragje, maar in deze toch al dure tijden is elke euro er één. En waarschijnlijk betaalt de verzekering gewoon zonder u daarvoor te beboeten, daar is het bedrag te klein voor.

Patrick Kreuning
Herenweg 111
Ankeveen

(Het emailadres van de heer Kreuning is bekend bij de redactie. U kunt ook het contactformulier gebruiken, dan zorgen wij voor het verdere contact met de heer Kreuning. red. WWK.)

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief