WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Jamsessies Ottenhome
Kortenhoef, ma 12 september 2011

Vanaf 18 september wordt bij Ottenhome aan de Zuwe in Kortenhoef elke derde zondag van de maand een jamsessie georganiseerd.

ingezonden bericht

Ottenhome organiseert jamsessie!

De derde zondag van de maand was nog nooit zo gezellig!
Vanaf 18 september organiseert Ottenhome dit najaar elke derde zondag van de maand een lekkere jamsessie, waar iedereen van harte welkom is om te komen luisteren en genieten! En uiteraard mee te spelen als je muzikaal lekker uit de voeten kunt.

Het recept van deze open jam, lekkere rhytm 'n blues door ervaren topmuzikanten en jong talent, is bekend van de jams in Brasserie Sparkling op Zonnestraal. Veel Wijdemeerders wisten de weg daarheen al te vinden. Helaas moest men daar stoppen, maar de vele bezoekers en muzikanten bleken behoefte te hebben aan voortzetting van deze supergezellige en ontspannen muziekmiddagen. Al snel bleek Ottenhome hier wel oren naar te hebben en zo wordt er nu een doorstart gemaakt.

En zoals dat bij een Jamsessie gaat, iedereen kan meedoen. Aanwezig is een drumstel, gitaar- en basversterker, PA met 3 zangmicrofoons. Keyboard kan meegebracht en aangesloten worden. Je eigen versterker kun je natuurlijk ook meebrengen.

Kom allemaal naar Ottenhome, waar uitbater Tim Emmelot het avontuur graag aangaat en met zijn crew zorgt voor een prettige ontvangst op een hele geschikte locatie! Deze sprankelende jamsessie staat onder leiding van oude bekenden Hans Sligter en Egbert Reulen. Speciale en regelmatig terugkerende gast Sven Ravenhorst, voor velen muzikaal geen onbekende meer.

Voor vragen over deelname, wensen of andere zaken rond de Jamsessie, kun je contact opnemen met Egbert Reulen 06-51591029. Voor vragen, opmerkingen en suggesties over promotie etc. kunt u terecht bij Henk Ravenhorst, 06-53770931.

Nieuwsgierig naar sfeerimpressies? Kijk even hier (video Youtube).

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
17 gr.
windkr. 6