WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Maatjesproject Zoekt
Wijdemeren, wo 26 oktober 2011

Het Maatjesproject zoekt vrijwilligers in Wijdemeren die anderen willen helpen om weer deel te nemen aan de maatschappij.

persbericht

Maatjesproject Gooi en Vechtstreek is op zoek naar maatjes in Wijdermeren

Het Maatjesproject Gooi en Vechtstreek heeft als doel het ondersteunen van mensen die weer deel willen nemen aan de maatschappij, maar die door fysieke, psychische of sociale omstandigheden worden belemmerd.

Deze mensen hebben wat extra hulp of ondersteuning nodig.  Ze hebben vaak te kampen met allerlei problemen en vinden het moeilijk om contacten te leggen. Hierdoor kunnen zij in een sociaal isolement komen.
Een middel om terug te komen in de maatschappij is samen met een maatje activiteiten ondernemen, zoals koffie drinken, samen wandelen, naar de film gaan.

Momenteel zijn wij hard op zoek naar vrijwilligers die als maatje aan de slag willen in de gemeente Wijdemeren, zowel in Nederhorst den Berg als in Kortenhoef.

Deze vrijwilligers kunnen zich verplaatsen in de situatie van een ander en hebben een luisterend oor. Zij zijn 1 dagdeel per week beschikbaar.
Maatjes worden begeleid vanuit het Maatjesproject door middel van een introductiecursus, thema- bijeenkomsten en af en toe een uitstipje.
Als maatje krijgt u daarnaast voldoening om iets te betekenen voor een ander.

Belangstelling?

Bezoek onze website: www.maatjesprojectgoooi.nl en meldt u aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 14.00 uurl. Ons telefoonnummer: 035-6400061. Ons bezoekadres: Orchideestraat 8, 1214 BJ Hilversum.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
wisselend
13 gr.
windkr. 3