WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Foto's Wijdemeerders e.a.
Wijdemeren, za 15 oktober 2011

Veertien leden van de Hilversumse Fotoclub Perspectief, waaronder vier uit Wijdemeren, exposeren gezamenlijk in TerGooiziekenhuizen in Blaricum.

ingezonden bericht

Vier Wijdemeerders exposeren in ziekenhuis TerGooi

Veertien leden van de Hilversumse Fotoclub Perspectief exposeren gezamenlijk in het TerGooi-ziekenhuis, locatie Blaricum. Van de twaalf exposanten wonen er vier in de Wijdemeerse dorpen! Dat zijn Hetty Brouwer, Tineke Koerts en Harld Röling uit Kortenhoef en Margo Schoote uit Ankeveen.


Foto: Feico Koning, winter 2010

De overige exposanten zijn: Paula van den Akker, Jos Elshoud, Adri Goossens, Ernest de Groot, Marijke de Groot, Feico Koning, Bé Meijer, Eduard Metz, Nanda Nieuwhoff en Stephan van Reisen

Fotoclub Perspectief telt zo’n vijftig leden en is daarmee de grootste fotoclub van het Gooi.  Op het ogenblik is er een ledenstop.  Eens per twee weken tonen de leden elkaar hun werk, dat kan variëren van landschaps-,  architectuur- en straatfotografie tot macro-, model- en portretfotografie en bijvoorbeeld ook infraroodfotografie. De foto's worden in clubverband besproken, daar leer je immers het meeste van. 

De foto’s zijn te bezichtigen in de  expositieruimte  van het ziekenhuis (in Blaricum) op verdieping  -1, dagelijks te bezoeken van 29 oktober tót 30 december 2011.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing.bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zonnig
15 gr.
windkr. 2