WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Schoolschaak 2011 op 9 nov.
Wijdemeren, zo 9 oktober 2011

Het Schoolschaaktoernooi wordt op negen november gehouden. Haast je met inschrijven.

ingezonden bericht

Geachte ouders, leerlingen en leraren,

Ook in 2011 is er weer het schoolschaaktoernooi, dit jaar wat later dan gebruikelijk, dit heeft verschillende oorzaken, o.a. de samenwerking met hsg, het hilversums schaakgenootschap.

Er gaat altijd weer veel tijd en energie in dit project zitten en de scholen zijn helaas vaak aan de late kant met aanmelden waardoor het voor mij weer stressen wordt om op tijd de bekers, vaantjes, de frisdrank en koeken etc te regelen.

Het toernooi vindt dit jaar plaats op 9 november. Wil je meedoen met een groep van 4 kinderen, dring er dan bij je juffrouw of meester op aan dat je snel wordt ingeschreven, hoe eerder hoe liever. De organisatie werkt nauw samen met sponsoren, fietsenmaker Willem de Jongh, Smallenburg glas, verf en behang, Oogmerk Briljant, kindercastingbureau the kids en Berko. Het moet tijdig duidelijk zijn hoeveel er nodig is, kortom, het kan niet allemaal in de laatste week geregeld worden.

Op de website, schoolschaakwijdemeren.tk staat naast veel informatie ook een aantal filmpjes, er is een schaakbibliotheek beschikbaar waar jullie boeken over schaken kunnen lenen om misschien nog net even iets extra's te leren voor het toernooi. De nrs 1 en 2 gaan door naar de regionale finales in Amersfoort in maart, en als je het daar heel goed doet mag je zelfs om de landstitel gaan strijden. Wees er dus alsjeblieft heel snel bij en meld je aan. Ik zie jullie op 9 november.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
12 gr.
windkr. 3