WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bouwplan Molenvliet NdB
Nederhorst den Berg, wo 16 november 2011

Morgen is er in de winkel van Brinkers aan de Dammerweg een presentatie van het bouwplan Molenvliet, dat op die plek gebouwd zal worden.

ingezonden bericht

Nieuwbouwproject Molenvliet, Nederhorst den Berg

Op donderdag 17 november is er tussen 17.00 en 20.00 uur in de winkel van Brinkers Mode en Lingerie aan de Dammerweg een verkoopmanifestatie.

Het pand zal worden omgetoverd tot het bouwplan Molenvliet. De naam Molenvliet is bedacht door de Bergse historicus Prof.Dr. Blok, die zich herinnerde dat er vroeger vanaf de Vecht, die toen dwars door het dorp liep, een “vliet” stroomde richting de molen. Naast de vernieuwde winkelruimte op de begane grond zal Molenvliet ruimte bieden aan  vier driekamerappartementen, vier tweekamerappartementen, één maisonnette en drie eengezinswoningen.

Belangstellenden worden uitgenodigd om zich onder het genot van een hapje en een drankje te laten informeren over indeling, architectuur en verkoopvoorwaarden. Als acht van de twaalf woningen zijn verkocht, kan de bouw al in het voorjaar van 2012 beginnen. De verkoop van het plan is in handen van Frank Vermeulen Makelaardij.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
website
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zonnig
5 gr.
windkr. 3