WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DSO speelt Mousetrap
Kortenhoef, ma 14 november 2011

Vanaf overmorgen speelt DSO gedurende vier avonden The Mousetrap, De Muizenval, van Agatha Christie in de Dobber in Kortenhoef.

persbericht

Wie is de moordenaar?

Er gebeuren deze week vreemde dingen in de Dobber. Op 15, 16, 17 en 18 november om 20.00u speelt toneelvereniging DSO daar ‘De Muizenval’ van Agatha Christie. DSO brengt hiermee een stukje toneelgeschiedenis, een stuk uit het wereldrepertoire, een stuk dat spanning, humor en drama perfect weet te combineren. Na een lange voorbereidingsperiode staan de acteurs te popelen om deze klassieker op de planken te zetten.


De DSO cast van de Muizenval.

Het verhaal gaat over het echtpaar Mollie en Giles Ralston dat Monkswell Manor Pension op het Engelse platteland geërfd heeft. Op de openingsdag van hun pension arriveren de eerste gasten in extreme weersomstandigheden met sneeuwstormen. In de nabijheid van Londen is eerder die dag een vrouw op gruwelijke wijze vermoord. Van de dader geen spoor, slechts een vage aanwijzing die naar Monkswell Manor leidt. In allerijl wordt een inspecteur naar het pension gestuurd, dat door de hevige sneeuwval volledig van de buitenwereld geïsoleerd raakt.

Al gauw komt hij in een web van intriges en leugens terecht. De sfeer wordt steeds grimmiger, de vijf gasten beginnen in elkaars verleden te graven. Iedereen verdenkt iedereen. Als één van hen dood wordt aangetroffen, loopt de spanning op tot een bloedstollende climax… die je naar het puntje van je stoel brengt!

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze voorstelling en u kunt daarvoor naar ‘The Old Smoker’ aan de Kerklaan in Kortenhoef (let op: dinsdag gesloten!). Donateurs betalen niets, voor niet-donateurs kosten de kaarten € 10,00.

Voor meer informatie zie www.toneeldso.nl

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe v. Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zonnig
7 gr.
windkr. 3