WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kerstmarkt Ankeveen
Ankeveen, za 12 november 2011

Op zaterdag 17 december zal er van 8 tot 1 uur op het marktterrein in Ankeveen weer een kerstmarkt plaatsvinden.

ingezonden bericht

Info Kerstmarkt Ankeveen

Op zaterdag 17 december zal er op het marktterrein in Ankeveen weer een kerstmarkt plaatsvinden. Deze zal samenvallen met de reguliere weekmarkt, die duurt van 8 tot 1 uur.

Er hebben zich al enkele ondernemers aangemeld, die zeker willen zijn van een plekje op deze aantrekkelijke markt. Aan de ruimte zal het niet liggen, die is er genoeg, maar toch verzoekt de organisatie, die in handen is van Bruisend Ankeveen, aan ondernemers die willen komen, om nu al een kraam of standplaats te reserveren. Dit kan bij Tiny Beemsterboer, op telefoonnummer 035 – 656 1507 of door middel van een mailtje naar bruisendankeveen@gmail.com
Wij kunnen u nu al melden dat de bakker oliebollen zal bakken. Daarnaast heeft de Rotary Wijdemeren een kraam met open haard hout.
Op zaterdag 10 december zullen er op de markt kerstbomen worden verkocht!

Overigens zijn wij van mening dat er op de markt altijd ruimte is voor meer vaste ondernemers!

Kerststukjes maken

Op deze kerstmarkt willen wij belangstellenden ook de mogelijkheid bieden om kerststukjes te gaan maken. Als u hieraan wilt meedoen dan dient u zich van te voren op te geven. Dit kan tot uiterlijk 5 december . Ook hiervoor kunt u bellen naar Tiny Beemsterboer ( tel. nr. zie hierboven) of met een e-mail naar bruisendankevee@gmail.com. De kosten voor deze workshop bedragen € 25,00. Dit is inclusief het materiaal. U kunt dit bedrag contant voldoen op de dag zelf.
Het is de bedoeling om een extra tent op het marktterrein neer te zetten, waar de workshop zal worden gehouden van ca. 9.45 uur tot ca. 12 uur. U dient zelf een scherp (schil)mes mee te nemen en een snoeischaar. Als de weersomstandigheden dit niet toelaten, zal worden uitgeweken naar het clubgebouw van ARTV, grenzend aan de markt.
De volledigheid dient ons te zeggen, dat de workshop alleen doorgang kan vinden bij voldoende deelname. Dit betekent concreet, dat het minimum aantal deelnemers 10 moet zijn; er is een maximum van 18 ( ivm de beschikbare ruimte, en de persoonlijke aandacht die uiteraard gegeven moet worden).
De workshop zal worden verzorgd door Antoon Keetelaar. Velen kennen hem natuurlijk, maar voor wie Antoon onbekend is: in de 70-er en 80-er jaren was hij een zeer gerenommeerd bloemist met o.a. winkels in Ankeveen en Utrecht. U bent dus in ervaren en goede handen!

Jan van Ingen
www.bruisendankeveen.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zonnig
10 gr.
windkr. 3