WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Don Quichot in de Dobber
Kortenhoef, di 31 mei 2011

Op zaterdag 25 juni komt theater Stuiter naar de Dobber in Kortenhoef met het verhaal van Don Quichot en zijn Jonkvrouw voor kinderen van 4 tot 8.

persbericht

Don Quichot voor kinderen (4-8 jaar)

Nog net voor de zomervakantie organiseert Stichting Jeugdtheater Kortenhoef een voorstelling voor de kinderen van Wijdemeren. Zaterdag 25 juni komt het professionele jeugdtheatergezelschap theater Stuiter naar Kortenhoef met het verhaal van Don Quichot en zijn Jonkvrouw. De voorstelling is voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar.

De voorstelling is gebaseerd op de roman “De vernuftige edelman Don Quichot van La Mancha” van Miguel de Cervantes (1547-1615). Het verhaal in het kort; Don Quichot is dol op ridderverhalen. Nadat hij heel veel ridderverhalen heeft gelezen raakt hij in de war. Plotseling denkt hij zelf dat hij een ridder is en beleeft hij de meest spannende, vreemde avonturen.

Ridderlied

Heb je zin in avonturen
Zoek je ‘nieuw’ en ‘onverwacht’
Weet je niet wat angst betekent
Heb je ook nog leeuwenkracht

Dan weet ik wat jij moet worden
Pak je helm en zoek je zwaard
Maak een reis als een echte ridder
Op een stevig ridderpaard

Don Quichot en zijn Jonkvrouw begint zaterdag 25 juni om 15:00 in de Dobber, Meenthof 46 te Kortenhoef. Kaarten á 5 euro zijn binnenkort te koop bij boekhandel CW ’76. Voor meer informatie over de voorstelling of theater Stuiter www.stuiter.nl.
Noteer ook alvast in uw agenda 8 oktober dan komt tante Roza met haar verhalenjurk naar Kortenhoef voor meer informatie www.tantetheater.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
15 gr.
windkr. 2