WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
VVV toch Verhuurd
Oud Loosdrecht, wo 19 januari 2011

Het voormalig VVV-kantoortje aan de Oud Loosdrechtsedijk in Loosdrecht wordt verhuurd. Er komt een franchisevestiging in van de firma Het IJs van Columbus.

persbericht

Voormalig VVV-kantoortje Loosdrecht verhuurd

Het voormalig VVV-kantoortje aan de Oud Loosdrechtsedijk in Loosdrecht wordt verhuurd. Er komt een franchisevestiging in van de firma Het IJs van Columbus.

Gezond bedrijfsplan

De gemeente heeft ondernemers uitgenodigd om hun interesse in het huren van het pandje kenbaar te maken. Vijf ondernemers hebben gereageerd en een bedrijfsplan ingeleverd. Er is gekozen voor Het IJs van Columbus, omdat zij een financieel gezond  ‘vier seizoenen bedrijfsplan’ konden presenteren. Van ijs in de zomer tot oliebollen met de kerst. Een extra reden om voor dit bedrijf te kiezen is dat de franchisenemer een inwoner van Loosdrecht is en een rol wil vervullen in het verschaffen van toeristische informatie. Het bedrijf zal ook in de weekenden geopend zijn.

Voor het seizoen open

Het IJs van Columbus is een in Amstelveen gevestigd bedrijf dat reeds 15 jaar bestaat. Het is een gespecialiseerde ijssalon en patisserie met seizoensspecialiteiten. Er wordt naar gestreefd om de Loosdrechtse vestiging voor het begin van het seizoen te openen. De ondernemer heeft zich bereid verklaard eerst enig opknap- en onderhoudswerk aan het pandje te verrichten.

Wethouder Gerard Abrahamse is bijzonder verheugd met deze keuze: “Het is een nieuwe en belangrijke stap in het weer aantrekkelijk maken van Loosdrecht. Het is ook belangrijk dat het karakteristieke VVV-gebouwtje weer tot leven komt.”

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
5 gr.
windkr. 3