WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kerstboominzameling 2012
Wijdemeren, zo 25 december 2011

De GAD gaat de kerstboominzameling anders doen dan de afgelopen jaren. Er wordt vaker ingezameld.

persbericht

Kerstboominzameling 2012

Begin 2012 gaat de kerstboominzameling in Gewest Gooi en Vechtstreek weer van start. De Gewestelijke Afvalstoffen Dienst (GAD) gaat de kerstboominzameling dit jaar anders aanpakken: om te voorkomen dat inwoners de inzameldag missen en er kerstbomen op straat blijven liggen, wordt er vaker ingezameld dan voorgaande jaren.

Tijdens de eerste twee weken van 2012 zullen er extra inzamelwagens rondrijden om de kerstbomen op te halen. Deze goed herkenbare kerstboomauto's rijden beide weken door de gewestgemeenten om de inwoners zo meerdere kansen te geven hun kerstboom aan te bieden.

In elke gemeente -met uitzondering van Muiden en Muiderberg, die zelf hun kerstboominzameling regelen- wordt 2 weken lang op dezelfde werkdag ingezameld volgens onderstaand schema, dat overigens niet overeenkomt met wat er op uw inzamelkalender staat aangegeven.

Wijdemeren, Weesp

Vrijdag 6-1-2012

Vrijdag 13-1-2012

Boom schoon aanbieden

Als u uw kerstboom voor 7.30 aan de straat legt tijdens de dag van inzameling, doe dit dan zonder versieringen of plastic pot. Op deze manier is uw kerstboom bruikbaar in het composteerproces.

De GAD rekent erop dat de inzameling dit jaar voorspoedig zal verlopen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief