WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kerst in Kortenhoef
Kortenhoef, vr 9 december 2011

In het oude kerkje aan de Kortenhoefsedijk houdt de OSG op 24 december een kerstddienst. Op 17 december treedt What Sweeter Music op.

persbericht

Kerst in de
Oecumenische Streekgemeente Kortenhoef

17 december:

In het sfeervolle oude kerkje aan de Kortenhoefsedijk in Kortenhoef bent u van harte welkom op zaterdagmiddag 17 december om te luisteren naar zgn. Christmas Carols en andere kerstliederen. Alweer enige jaren komt het Amsterdams ensemble “What Sweeter Music” o.l.v. Jos Smits naar Kortenhoef om ons te laten genieten van hun prachtige zang. Het ensemble bestaat uit 8 geschoolde amateurs en treedt op  in diverse kerken.

Zo zingen zij o.a. in Stompetoren en  De Glind. Het koor is ontstaan uit het Westerkerkkoor en zong al jaren in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam, toen zij besloten ook verder in de provincie hun vleugels uit te slaan.
Er is een pauze is met  warme chocolademelk, een kerstverhaal!

Aanvang: 16.00 uur
Entree gratis;  mandje bij de uitgang ter bestrijding van de onkosten.

Kerstnachtdienst 24 december:

Traditiegetrouw is er in het met kaarsen verlichte kerkje aan de Kortenhoefsedijk in Kortenhoef een Kerstnachtdienst. Elk jaar opnieuw nodigen de Kerstklokken u uit om naar de dienst in de Kerstnacht te komen, om de komst van het Kind te gedenken. Evenals voorgaande jaren zal theologe Jacobine Geel de liturgie en uitleg verzorgen.


Jacobine Geel

Het Similia Kwartet uit Aalsmeer zal de dienst opluisteren met prachtige kerstliederen en ook samen met de gemeente zingen, daarbij op de vleugel begeleid door Jos Smits.

Van harte welkom!
Aanvang: 22.00 uur

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief