WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Pasen bij Natuurmonum.
's-Graveland, do 14 april 2011

In het weekend van Pasen organiseert Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek van Natuurmonumenten activiteiten voor jong en oud.

persbericht

Vier Pasen met Natuurmonumenten!

In het weekend van Pasen organiseert Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek activiteiten voor jong en oud.

Op Goede vrijdag 22 april kunnen volwassenen mee met een voorjaarswandeling van 10.30 tot 15.00 uur. ’s Avonds van 19.30 tot 21.00 uur kunnen gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar mee op Wildspoor en op tweede Paasdag kunnen gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar meedoen met ‘’Waar is de Paashaas?’’ Starten tussen 11.00 en 13.00 uur. Alle activiteiten starten bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b in ’s-Graveland.

Voorjaarswandeling

Op vrijdag 22 april van 10.30 tot 15.00 uur organiseert Natuurmonumenten een heerlijke wandeling met een biologische lunch. De wandeling samen met een gids van Natuurmonumenten is 10 kilometer en gaat over de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. Geniet onderweg van het voorjaarslied van de vogels, allerlei kleurige lentebloeiers en de groene blaadjes aan de bomen. Natuurlijk komt ook de rijke historie van de buitenplaatsen aan bod. In verband met de lunch is vooraf aanmelden nodig. Kosten: leden van Natuurmonumenten €21,50 en niet-leden €26,50.

Wildspoor

Niets is spannender dan ’s avonds het bos verkennen. Dit kan op vrijdag 22 april van 19.30 tot 21.00 uur met een gids van Natuurmonumenten. Deze laat zien wat er te beleven en te ontdekken valt in de avondschemer. Ontdek de sporen en de kans bestaat dat de reeën zich laten zien. Deze activiteit is voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. Vooraf aanmelden is nodig. Kosten: Leden van Natuurmonumenten €5,00 per persoon en niet-leden €8,00 per persoon.

Waar is de Paashaas?

Op tweede Paasdag kunnen gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar Paaseieren schilderen, vogelnestjes maken en misschien wel de Paashaas ontmoeten. Vooraf aanmelden is niet nodig, kom gewoon tussen 11.00 en 13.00 uur naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek. Kosten: leden Natuurmonumenten €4,50 per kind en niet-leden €7,50 per kind.

Vertrekpunt en aanmelden

Alle excursies starten bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b in ’s-Graveland. Voor de Voorjaarswandeling en Wildspoor is vooraf aanmelden nodig in verband met het beperkt aantal plaatsen. Dit kan bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur of via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek.

Meer activiteiten? Kijk op www.natuurmonumenten.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
13 gr.
windkr. 2