WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Rotary en PvdA redden Disco
's-Graveland, zo 10 april 2011

Rotary Wijdemeren en de PvdA Wijdemeren schoten te hulp toen bleek dat Versa geen budget meer had voor de tienerdisco in 's-Graveland.

ingezonden bericht

Discotrein dendert door

Een maand geleden moesten wij u berichten dat de tienerdisco voorlopig voor de laatste keer gehouden was. Het ingekorte budget van Versa Welzijn was op.

Ongeloof bij velen, niet in de laatste plaats bij de 10-14 jarige bezoekers. Dat kon toch niet, net nu er ruim 130 tieners een avond discoplezier beleefd hadden? Gelukkig kwam er hulp, uit onverwachte hoek. In de eerste plaats door de Rotary Wijdemeren. Dankzij hun gulle gift konden de kosten van de avond gedekt worden. Dikke dank voor deze onmisbare support! Heel spontaan was ook het aanbod van de PvdA Wijdemeren die mankracht ter beschikking stelde vóór en tijdens de avond.

Met een tiental medewerkers én uiteraard DJ Tanno is de tienerdisco van zaterdag 9 april bij de s.v. ’s-Graveland weer een groot succes geworden. 149 discogangers uit Wijdemeren vonden de weg naar de sportkantine en beleefden daar een spetterende avond in de sfeervolle dansarena. Om 21 uur werd er nog één keer gedanst op de muzikale uitsmijter die onze populaire DJ nog in petto had. Daarna allemaal een beetje bezweet, maar heel voldaan naar huis.  Tot de volgende keer!

S.V. 's-Graveland

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
16 gr.
windkr. 3