WIJDEMEERSE WEBKRANT
Skate- en Skeelerroutes
Wijdemeren, di 26 oktober 2010

iTroVator, de toeristische loot aan de boom van het Gewest Gooi en Vechtstreek, is op zoek naar skate- en skeelerroutes in de regio.

persbericht

GEZOCHT: de mooiste skate- en skeelerroutes in Gooi & Vecht!

Wie wil iTRovator, het toeristisch innovatieplatform voor de regio Gooi & Vecht, helpen om de mooiste skate- en skeelerroutes door de regio in kaart te brengen?

De regio Gooi & Vecht leent zich uitstekend voor mooie dagtochten door haar prachtige natuur en haar uitgebreide netwerk aan paden en wegen. U kunt genieten van het open polderlandschap, de forten en kastelen, het rietland rond de grote plassen, de uitgestrekte bossen en heidevelden en het grote aanbod aan buitenplaatsen en architectuur.

Fiets- en wandelroutes door dit prachtige gebied zijn gelukkig rijkelijk aanwezig en door iTRovator gedocumenteerd, maar skate- en skeelerroutes blijken nauwelijks voor handen. iTRovator wil daar, met de nodige hulp van inwoners van de regio, verandering in gaan brengen. De oproep aan elke actieve skater en skeeler in het gebied is dan ook: stuur ons uw favoriete skate- en skeelerrondjes en grotere rondes door in het gebied van de 9 gemeenten Hilversum, Huizen, Bussum, Naarden, Muiden, Laren, Blaricum, Wijdemeren (o.a. Loosdrecht) en Weesp. Wij verzamelen ze en zorgen dat ze worden gepresenteerd richting potentiële skaters/skeelers van binnen en buiten de regio.

Stuur ons uw favoriete route!

Graag ontvangen wij uw routes per mail via info at itrovator.nl of per post via iTRovator, Postbus 514, 1200 AM Hilversum. Wij stellen het op prijs als u uw route kunt toelichten met een korte omschrijving van de omgeving waar de route doorheen voert en een voldoende gedetailleerde routebeschrijving, bijvoorbeeld ingetekend op een plattegrondje. Ook kunt u hierbij, indien van toepassing, de nummers van het gevolgde deel van het (fiets)knooppuntennetwerk aangeven.

De mooiste routes neemt iTRovator op in een van onze nieuwe Gooi & Vecht brochures voor 2011. Deze brochure wordt verkrijgbaar bij alle VVV’s binnen de regio Gooi & Vecht. Alle ingezonden, geschikte skate- en skeelerroutes zijn vanaf het voorjaar van 2011 ook terug te vinden op de website www.gooivecht.nl - de toeristische site voor de regio Gooi & Vecht.
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
11 gr.
windkr. 3